Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.03.2016 16:16 - Протест! Бежанците в Идомени използват децата си, за да преминат границата (снимки и видео)
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 791 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 14.03.2016 16:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 протестБежанците в Идомени използват децата си, за да преминат границата (снимки и видео)image

АВТОР SOSNOVINI.BG ПУБЛИКУВАНО НА 21:37, 12 МАРТ 2016

Сирийските бежанци в Идомени наслагаха невръстните си деца по железопътните релси в знак на протест срещу жестоките мерки за преминаване на границата, въведени през миналата година, съобщава „Франс прес”, цитира Блиц. Бежанците настояват властите да им разрешат да продължат своето пътуване. В ръцете си дечицата държаха табелки с надписи „Отворете границата” и „Ние сме хора, а не животни”.image

Около 15 хиляди чужденци бедстват в импровизирания лагер в граничното село Идомени на границата с Македония, а хиляди други продължават да прииждат от гръцките острови на пристанище Пирея, откъдето голяма част от тях се отправя на север.

 По последни данни в Гърция има над 42 000 мигранти и бежанци. Правителството подготви 20 центъра за прием, които да подслонят огромен брой от тези хора.

Да Божидар Димитров е прав  децата са купени .Една майка никога няма да се държи  с децатая си коато животни . дори животното защитава малкото си ..

Къде е гръцката полиция да арестува родители на тези деца и да ги отнеме от тях .  поставайки да легнат на релсите показва че не се грижи за тях ...и не милеят за техният живот ...

Божидар Димитров „Не съм казал, че мигрантите трябва насилствено да бъдат покръстени“, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия проф. Божидар Димитров. Той припомни, че има бежанци, които приемат доброволно християнството, когато се запознаят с него. Професорът даде пример с иранката, която живее в България и е сменила религията си. Проф. Димитров заяви, че вярва, че бежанската криза може да продължи десетилетия. Според него се повтаря историята с хуните. „Сирийците в момента са само 20% от мигрантите“, добави той. Историкът е категоричен, че Европа ще затвори границите си. В капан, според него, ще останат 7000, 8000 души, ще има някоя друга жертва и после всички ще си отидат. Проф. Божидар Димитров обаче заяви, че изобщо не се страхува за България и напомни как из европейските медии се е разпространил слуха, че на българските граници бият мигрантите. Той е категоричен, че държавите в Европа трябва да се пропускат майките с децата. „И на мен ми се къса сърцето за тях“, каза историкът, но напомни, че много от децата са купени от мигрантите, за да могат да достигнат до последната си точка и после ги изоставят.

 

Прочети повече на: http://www.novini.bg/news/339340-no_mobile.html

И всеки който ми говори за правата на бежанците е ...турам многоточия да не използвам нецензорни думи ...

Говорят за децата че страдат  ...Ако ги обичаха деца, дори и да не са техни , едва ли ще застрaшават живота  й ..

Именно отношението към децата говори за тяхната човечност

Такива зверове не желая    в страната ни дори и да ме нарекат най големия расист..

Такива зверове който тормозят деца  разбират само от юмруци като на Динко ...

Дори той трябва да бъде награден  с орден




Гласувай:
7



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 536146
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17904
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930