Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.12.2015 22:48 - Анализи 2
Автор: zzz65 Категория: Политика   
Прочетен: 754 Коментари: 0 Гласове:
6

Последна промяна: 30.12.2015 22:49

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ПС излезе с официална позиция за скандала в партията, информира Нова ТВ.

На пресконференция ръководството на Движението обяви, че

словото на Ахмед Доган на новогодишния купон е било подменено като послание,

а върху активистите на партията е оказван натиск.

Според съпредседателите на ДПС никога не е ставало въпрос за избор между Турция и Русия.

„Настоятелно напомняме, че  афишираният от някои среди алтернативен избор Русия или Турция е манипулативна подмяна на основния политически смисъл на посланието!

Защото именно поставянето на подобен избор води до разделяне, противопоставяне и конфронтация и всички рискове, които следват от това за Балканите. Избирателят на ДПС не трябва да бъде принуждаван да прави подобен избор,  подчинен на една погрешна и несъществуваща политическа теза”, се казва в официалната позиция на партията, разпространена до медиите.

Капката, която преляла чашата за изгонването на Лютви Местан било посещението му в турското посолство и заплахите, които ръководните кадри в партията получавали от служители на дипломатически представителства на Турция.

Бившият вече лидер на ДПС беше изключен от партията навръх Бъдни вечер, след като Централния съвет на партията се събра на извънредно заседание. Решението е взето единодушно съобщи тогава пресаташето на ДПС Велислава Кръстева.

Тя цитира думите на почетния председател на партията Ахмед Доган, който заявил: „такава ще бъде съдбата на всеки, който се изправя срещу националните интереси на България”.

До драматичните събития в ДПС се стигна след речта на почетния лидер на партията Ахмед Доган на новогодишно празненство, в която той разкритикува Местан, най-вече по повод декларацията му относно свалянето на руския Су-24 от турските ВВС миналия месец.

Тази реч веднага породи слухове около бъдещето на Местан и евентуалната му оставка и доведе до извънредно заседание на Централния съвет на ДПС, на което той беше отстранен от партията. Самият Местан не присъства на заседанието, а беше в Кърджали с още четирима депутати от ДПС, където направи изявление.1

Въпросът е в друго..

Не може български политик а излиза с деклерации помежународни проблеми преди да е минало разследването със сваления руски самолет...

Политиците който защитават Турция извършила това престъпление  са ...поставям многоточия за да не използвам нецензурни изрази.

Дали Европа ще се реши а стигнед о край да смаже не само идил , а и тези който ги защитаваха и търгуваха с идил...

И питам ще бъде ли очистен съда и прокаратурата от туркофилите който прикриват законорушения на някой туркофилски политици?

Това е основния спор а не спорът русофили рософоби..

Анализатори и политакани кото се опитват а тласнат българия в този спор или са неграмотни или се опитват да не постави въпроса в истинската плоскост и а да се продължи в теглене на лакуми

 1от вести бг 

 

.

 

 

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534979
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17848
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930