Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.11.2021 13:10 - пандемията2
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1157 Коментари: 1 Гласове:
7

Последна промяна: 01.11.2021 14:05

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Мисли на един мъж със средно образование за пандемията
Ще започна с притча
Притча за човешкия дълг
Списания Обекти
“Дошъл ред на един човек да си иде от този свят. Споминал се, а вярното му куче легнало до него и също поело с него по пътя към отвъдното. И, ето ти, озовали се двете души пред една врата. А на нея надпис: „Влизането с кучета строго забранено!!!” Подминали и продължили нататък. Не след дълго, пред тях – втора врата. Нищо не пише, до нея седи белобрад старец.
- Прощавайте, уважаеми... - започнал човекът.
- Наричай ме Петър – благо го прекъснал старецът.
- ...какво има зад тази врата? – продължил човекът.
- Раят, синко – отвърнал Свети Петър.
- А, вътре пускат ли с кучета?
- Разбира се! В рая отиват само тези, които не изоставят приятелите си!“


Не изоставихте ли българския народ заради печалбите от фармацетивната мафия??Питам те г –н Бойко Борисов обичаше ли наистина възрастните хора?? Ако обичаше възрастните хора?? Ако обичаше възрастните и болните защо ги остави без лекарства няколко седмици? Колко от тях умряха от липсва на лекарства? 1
Кога казваше истината? Кога заяваше, че някой лоши хора са създали вироса . Не се ли страхуваше от твойте господари да кажеш докрай истината???
А колко “високата смъртност ; ще попитам не се ли дължи.?? Първо на липсва на лечения. Как ще обясните, че по едно време спряхте плановите прегледи и плановите операций. Тези спирания не бяха ли причина на някой болни за осложняване на заболяването и смърт. Няма ковид пандемия. Нека правим разлика между заразно заболяване и пандемия.
В света има доста заразни болестти. Но ни една не е обявена за пандемия. Коя причината ковида да бъде обявен за пандемия?? Голямата смъртност се дължи не на ковида ,а обявяването й за пандемия. Колко останаха без работа. Страхът от безработица може да разболее и здрав човек. А страхът. който насаждате не са ли заплаха за здравето??
“Нека обобщим, нашият ум е като радио, настройващо ни за това, което мислим, той е като настройка на каналите на радиото. Като се настройваме към различни канали, ние се настройваме да приемаме различни честоти, след това резонираме с дадена честота и получаваме енергията от канала на тази честота. Знаем, че мислите ни влияят на нашата ДНК, както говорихме, и следователно засягат всяка клетка в тялото ни. Така да се каже, мисълта е като мост, тя може да привлече определена енергия или определена резонансна честота в пространството и да я предаде на ДНК в нашето тяло чрез резонанс, и накрая да повлияе на здравето ни. Така че сега проблемът е за кой канал ще се настроим? Какъв вид енергия ще изберем да влиза в тялото ни? ; 2

Колко лекари убихте от преумора от себеудаване към болните? А някой лекари; бяха икономисти. Лекаря учил десетки години може да допусне грешка и затова са заменени от лекари без нужното образование . Спомнете си новините 3
Не ли ковида борбата за отнемане свобата на мисълта, плашейки хората с падемия.
В някой моменти се питам каква средната продължителност на живот. Нашите учители лъжеха като ни учеха , че средната продължителност на живота е около 78 години.а тя била 200, а защо не и 500 години. Откъде стигнах до заключения за толкова висока продължителност на живота ??
Ковида убива генерал младеж на 83 год. Виж новините. Участник в 2 световна война на над 90 год. ковида също убива.
За да се фашлифицират отчетите решиха лекарите на първа линия да получават по 1200 лева. Заради тези пари няма ли лекарите да записват разболели се и починали от други заболявания да запишат ковид ??
Първо Колко струват ваксините?Няма безплатен обяд. Какви заеми ще връщат следващите поколения ?
Какви доказателства има, че заразените от ковид са умрели от заразата ,а не от заболяването? Става дума за фармологичния проблем. Употребата на едно лекарство до живот не отслабва ли имунната система? Не се ли налага да се увеличава дозата на лекарството за да има успех лечението? Но идва момент когато лекарството засяга други органи....
И защо ваксините станаха толкова бързо? Обяснението ми звучи доста несириозно.
Че имало и други вълни преди години защо не са станали пандемий?
Бележки

1става дума за случай преди ковида

2 Читат от постинга Радио-тайната на ДНК (+Видео) : zahariada цитирай https://www.youtube/watch?v=GQZSie5VOe4

3Вие се подигравате. Лекарите бяха болни и нямаше с кой да ги сменим ,от което следва за сериозността от болестта. Да на пръв поглед сте прави. Но да лекуваш
болните по телефона не е ли основата на някой медицински грешки и някой смъртни случай .   



Гласувай:
7



Следващ постинг
Предишен постинг

1. zzz65 - Какво се разбира на първа линия? ...
03.11.2021 15:48
Какво се разбира на първа линия? Нима лекаря лекуващ сърдечно съдови заболяване е по маловажен? Нима не работи повече от ковид лекаря? Защо понякога сърдечното заболяване трябва за час да бъде овладяно, ако се забави болния умира или заболяването прави болния инвалид. Също можем да кажем за психиатъра.
Всеки лекар е на първа линия в борбата за здравето на хората. Тази наредба е в нарушение на международното право. Все едно да кажем ,че има лекари втора ръка. Ако говорим за увеличение на заплатите . ДА. Но не да се прави разлика между лекари и ковид лекари.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 533419
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17815
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031