Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2021 18:43 - Пандемия
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1611 Коментари: 5 Гласове:
10

Последна промяна: 05.07.2021 18:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вирусите ги разглеждаме само като зло. Но дали вирусите са само зло???

Вирус 1и сексът 2са основата за приспособяване на живите същества към промените в околната среда 3и затова вирусите не може да бъдат победени. За да бъдат победени околната среда не трябва да  се променя. Смърността била голяма? Но дали се дължи на заболяването или хаоса който доведе  управляващата клика Хаоса 4на А. Д. във лечебните заведения или т.н.  западен модел който  е печелбарски. Ако не е печелбарски защо с месеци не може да се прегледа болния на запад?? А и честата злоупотреба от хората на лекарства  отслабва имунната система. Страхът  е  също причина за голямата смъртност. Христос е лекувал с вяра. Ненапразно е заявил,Че ака имаш вяра колкото пшеницено зърно  планина ще преместиш. Ако уплашиш хората от страх ще ги умориш.

Друга не по малка причина е хвърляне на целия ресус в лечениято  нападемията и подченявайки нуждата от лечения на другите заболявания. То  е   също причина за увеличаване на смъртността  от падемията. Защо ? Нелукувайки заболяването при срещането  на падемията  при този болен ще протече тежко, дори ще умре , затова ,че не се обърнало достачно внимание на основното заболяване.

                                                                                                                                  

Бележки

1 Природата с  даден вирус регулира живите организми .   Голямата раждаемост което довежда до по голяма плътност на жители, най вече в големите градове довеждат до по бързо заразяване. Причината ,че  някой лекари  разглеждат  болните като касичка, не се стремят да ги излекуват ,а да  ги държат живи , за да й плащат за лекуването. Промяната на климата и други промени довеждат също до настъпления на вирусите. Вирусите са регулатор на приспособяването  на вида към промяната.

2 съчетаване на гените на мъжа  и жената са причината за раждане на болни , а не наследствеността. Защото  при съчетаване на гените поради несъвстимост се получават дефектни гени. Често имунната система унищожава болния плод или т. н. Ранни аборти.  Но ако имунната система  не успее да унищожи плода  се раждат болни деца. затова е грешно лекарите да твърдят за наследственост, а трябва да следят доколко съчетаване на гените на двамата няма да доведе до дефектен плод. Затова  още от древността  е забранено близкородствените бракове. Едно  + едно само в математиката е равно две. Сексът  и вирусите   довеждат  до мутаций. Мутаций може да бъдат както положителни така и отрицателни. Мутациите са една от причините  за поява на нови видове.

3 В  Франция замърсяване на въздуха  бе голямо. Дори в Париж бяха взели решения  кога да влизат в центъра коли четни и кога с нечетни номера. Не ли странно ,че затварянето на държавата не ли се подобри   въздуха и отам се намали смъртността от ковид?? Замърсяването на околната среда не ли една от   причините за голямата смъртност от пандемията??

4. Хаоса със смърта на двамата болни със преместването й от отделение на болница в друго отделение на същата болница. Само персеонала на болницата ли са виновни ??Страхът на болните да ходят в болници да  не се заразат не ли предиизвикан хаоос??

 

 




Гласувай:
10


Вълнообразно


1. dobrodan - Римлянинът Мутаций
05.07.2021 18:54
не го познавам.
Като гледам целия текст.......преди да пишете, идете на вечерно училище.
цитирай
2. zzz65 - не го познавам. Като гледам целия ...
05.07.2021 19:05
dobrodan написа:
не го познавам.
Като гледам целия текст.......преди да пишете, идете на вечерно училище.


Да някой от вижданията ми противоречат на ученото. Но дали борбата с пандемията не нанесе повече щети на обществото от самата пандемия? Не само икономически. И дали важно да пишем само гова което е прието като истина?
цитирай
3. zzz65 - не го познавам. Като гледам целия ...
05.07.2021 19:36
dobrodan написа:
не го познавам.
Като гледам целия текст.......преди да пишете, идете на вечерно училище.

мутацийте са основа на живота... нима не се раждат хора с шест пръсти те са много рядко. именно това се дължи на мутация.
не отричам наследвеността , но не ги ли издигат в култ??? нима наследствеността е причина за раждане на идиоти при вишистти и нормални деца при психично болни?? не търсят ли лесен отговор на сложни въпроси??
цитирай
4. zzz65 - Стефка се ваксинирала!? След ...
20.07.2021 08:17
:Стефка се ваксинирала!? След няколко дни умира от съсирек в мозъка!
Да, не обясняват ,че човек трябва да е абсолютно здрав ,за да се ваксинира! Защото ваксината удря имунната му система, за кратко! И когато тя не е в ред, е уязвим и податлив към болестта!
Може да го разболее! Не съм лекар, но дотук!:
цитат от постинга на leonleonovpom2 . :Сбогом Стефке, ти бе голям човек: .

от читата се задават много въпроси. но ще задам само два.
Има ли нужда от ваксините? здравия човек имунната му система ще се пребори с заболяването. и дали икономически, а не здравословни са в основата за обяване kovid19 за пандемията?
цитирай
5. zzz65 - Майка на Ахил знаела какво му е отредила ...
30.08.2021 05:21
:Стефка се ваксинирала!? След няколко дни умира от съсирек в мозъка!
Да, не обясняват ,че човек трябва да е абсолютно здрав ,за да се ваксинира! Защото ваксината удря имунната му система, за кратко! И когато тя не е в ред, е уязвим и податлив към болестта!
Може да го разболее! Не съм лекар, но дотук!:
цитат от постинга на leonleonovpom2 . :Сбогом Стефке, ти бе голям човек: .
Майка му знаела какво е отредила съдбата на сина и с всички сили се стараела да предотврати смъртта му. Още докато е дете, тя го потапя в реката Стикс,[5] за да стане неуязвим, но петата му, за която го държи, останала суха и така тя останала единственото му уязвимо място. Оттам и изразът „ахилесова пета“ придобива смисъл на „уязвимо място“. Укипедия.
Както Ахил има слабо място така и хората имат ахилесова пета , това са болестите ,а реката Стикс е имунната система. Няма човек без слабо място. Всеки човек има болест. имунната система ги блокирала Или още не дала въшни признаци. И затова израза абсулюно здрав е грешен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534305
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17837
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930