Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2021 20:00 - писмо на лудия част 5
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2120 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 03.07.2021 01:26

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Спрямо доктор по психиатрия и писателка  Фани Цуркова*.  Нормални хора не са пращани в лудници. Но луди1 който са писали до Ц.К. на Б.К.П и други организаций при посещения на някой чуждестранни ... макар в момента да нямали нужда от лечения ги пращали в пихиатрията.

 

Какви доказателства ,че писмата са налудни?

Просто  ,че са писали писма ли?

Не ли по важно , какви изразни средства използва? Какви въпроси повдига.?И на колко години са писани писмата?

Стотици въпроси може да се заадат за писмата.

По времето на комунизма, само компетентни2  хора са имали право да говорят по някой въпроси. Ако не си компетентен ти си глупак или луд.

Ц.К. на Б.К.П безгрешна ли е?

Ако е безгрешна,то писмата и критикатасрещу Б.КП ,че са  била луди  или са врагове на народа(спрямо комунистическото говорене) е вярна

Но ако е грешна Б.К.П то българската психиатрия ,не ли използвана за политически терор?

Но признава.  Че  в психиатрията са падали пациенти който в дадения момент нямат нужда от лечения. С какво ги лекували? С водица ли? Ненужната употреба на лекарства не ли заплаха за  психичното здраве на гражданина?3

Не ли оправдание пред съвеста си? Че със свойте лечения са убивали пациенти. Ако честните учени психиатри стигнат до това заключение може и да полудеят. Защото тежко е да разбереш ,че бисерите на кандидат студентските изпити са дреболия пред бисерите в българската психиатрия .

Пращането в психиатрията не убиват ли  тяхното бъдеще?4

БЕЛЕЖКИ на лудия

*

1да създадеш семейство* е  трудно , че спрямо бисерите на българската психиатрия то е наследствено,** а не социално .

*съзаването на семейство е също лекарство. Любовта е основата на психичното здраве. Защо. Колко компромиси е  направил всеки в името на любовта и семейството. Защо??? Ако не правиш компромис стигаш до развод. Когато на определен човек се пречи в любовта  той губи смисълът в живота и се държи странно ? Заради любовта някой полудяват. А по времето на комунизма трябваше разрешение от психиатрите да създадеш семейство.

**  за шизофренията  , някой учени  говорят за дефектнен ген ,която е причина за заболяването. Но дали няма и други центрове който заместват дефектни гени, организмът не създава ли  други връзки който заместват фунцийте на дефектни гени? Един  учен говори , че ние използваме само 1% от мозъка. Не ли голяма част от това което не използваме ,са  заместващи функций на дефектни гени?? Лекарите говорят ,че здравите гени на другия родител са блокирали болните  Ако това е така не трябва ли да се постави под съмнения наследствените заболявания???

Не си ли противоречиш? Не. Едно заболяване е комплексно. Доказателство. Няма никога  100% наследвеност на заболяването. От което  следва, че много неща се опростяват.

Наследственоста е одобна за прикриване на лекарски грешки.

2ще дам пример. Спрямо тогавашно мислене ,ако не си инжинер , и говориш че атомната енергетика   може да бъде заплаха за здравето на хората  . То това е псевдофилософски стил или мания за величие спрямо марксистко ленинската психиатрия.

       3Ако психиатриатичните лекарства няма заплаха за психиката. То защо дрогата е         забранена?? Те са близки с дрогата. Защо мислите  че, лекарствата не променят психичното състояние на пациента? Не беше ли проблемите който довеждаха лекарствата е причина за налагането на психоанализата на Фройд? Всяко лекарство колкото и да е добро има противоказание. А има странични проблеми.  Прекалената и без нужда употреба на лекарства  ослужнява клиничната картина и пречи на лечението.

4Какво бъдеще има лекувания в психиатрийте??Никакво. Той няма права, ако не е  номеклетурно дете, защото не се разглежда епикризата и правата който има, а че бил там...така се  прикриват политически лечения.. Един убиец има повече права в живота от един незаконно лекуван в психиатрията. Как става преследването? С незаконно водене на отчет от местното джпи. Джипито често пъти се контролираше от номеклатурата  . И това една от причините  за някой жестокостти от  луди.. И затова те са нелечими.

 

 

 

 

 

 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

1. loop1 - Другарю Антон Георгиев Кръстев ...
29.05.2021 10:49
Другарю Антон Георгиев Кръстев стига се кри под различни псевдоними.Излез с гордо вдигната глава и кажи ,че това се отнася за теб.
цитирай
2. zzz65 - Другарю Антон Георгиев Кръстев ...
29.05.2021 14:02
loop1 написа:
Другарю Антон Георгиев Кръстев стига се кри под различни псевдоними.Излез с гордо вдигната глава и кажи ,че това се отнася за теб.

не познавам този твой другар. ако не си съгласен с това което пиша ,кажи го в прав текст,а не ме занимавай с глупости.
цитирай
3. zzz65 - използвал съм статията"У...
04.07.2021 20:42
използвал съм статията"Убиваха ли се здрави хора в лудница" от професор Ф Цуркова в списание Общество и право брой 12 от 92 год
повече виж първия ми постинг
05.12.2012 08:18 - бисерите в българската психиатрия до 90те год на миналия век
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534677
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17840
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930