Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.06.2016 11:28 - зелени гащи 2
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 704 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 19.06.2016 21:00


image представете чрез референдум да са длъжни всички да се обличат така . дали нужно рефередум на всяка цена ?
Мнозина ще кажат но конституцията е лоша заради нея България в това състояние .А не ли че управляващите не спазват конституцията ?Не се спазва членът всички хора са равни пред закона ...
Да кажем решил да кара курсове по икономика в ФДО към НБУ през 90 те год на миналия век с цел да стане частник .Поискали му двойно заплащане .Защо ли ? Дали като не дадеш двойно заплащане си луд ??? Дали защото са били корумпирани или не може да учи бизнес , защото местна номеклатура определила богатите ... Ще кажат „Но той е награмотен‘ .
Как се определя неграмотноста ?Неиздържан изпит ли е доказателства за неграмотноста или мнението на местната номеклатура ? Но той е психично болен ?Как се разкрива заболяването ? Дали мнението на обществото говори за психично заболяване ???Ако местната номеклатура е грамотна да определя психични заболявания и кой си крие заболяването , защо са нужни психиатри ?
Деситилетия се пречи на гражданина да си търси работа , твърдят че е луд и си крие заболяването . Или истината е защото не дал двойно заплащане на ФДО му се пречи ?? . Защо не бил пенсиониран ако е болен ? ...Нима на човек който се пречи няма ли да постави под съмнения пазарната икономика ??
Кой не може да ръководи фирма ?
Само човек който не може да носи отговорност за своите действия и постъпки или човек поставен под запрещение
Дали грижата за щастието на хората е причина местната номеклатура да се меси и пречи на определени хора да учат и откриват фирми ?
Само в един частен случай са нарушени редица членове и параграфи в конституцията дори се нарушава правото гражданина да има семейство и деца ..
Само един частен случай ли има намеса на номеклатурата в пазарната икономика ?
Как ще обяснят , че Живко не е съден ?(на свое име имаше десетки губещи фирми ,а беше социално слаб и необразован )и само той ли???
Или се страхуваха да се разкрие как действа пазарната икономика ?
Да не говорим за кражби на фирми и редица други нарушения .
Нима за всички тези нарушения е виновна конституцията ???
Дали държавата ще бъде парлементарна република или призидентска не е прицина за благосъстоянието на обществото ,а спазване на законите .
А как се спазат законите ?
Връзки , а не законите са важни в България . И не ли това причината за намеса в личния живот на гражданите и тежкото икономическо състояние на страната ?
Едно време като  месия която ще реши проблемите  обществото избираше един или друг да ни управлява ,Сега месиите са заменени със поправки  в конституцията и електроно гласуване .
Надявайки че то ще реши проблема.
Но готово ли е обществото да се откаже от връзките си ???



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 535853
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17896
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930