Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.04.2013 14:03 - истина ли е, разказ ли е, виц ли е? решете сами.
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 588 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.05.2013 15:01


Част втора лекарката
Драган след няколко години беуспешна  борба за разсекретяване на епикризата се отказа Опита се да живее ,но не му допускаха и затова той  ..реши да напусне страната. Намери работа чрез итернет .влезе при лекар Цолова за преглед.
--Носиш ли бележка от психодиспансера
.-Защо да нося ?Това е станоло преди трисет години.Защо ме водиш на отчет ?
-Водя те на отчет ,можеш да се качиш на някоя кола и да блъснеш човек
-Ама ,че глупост.
-Ти професор ли си?Това ти лудостта .мислиш се за гений. Той си крие си заоляването.
Даде му документ  с невярно съдържание.
Питаше се как може да криеш заболяване като  не си получил никога епикризата?Не е ли причина да не даваха епикризата за да крият преследването истиата за   незаконно лечение?
Всеки знаеше ,че ако искаше да стане шофьор ,лесно да запише някой курс за шофьор .Нямаше как да го спре.Имаше психотест  .а да не говорим за купените книжки.
Но можеше да го спре за някой курс или  някоя дребна работа където не иска  на кандидатите психиатричен преглед..
Обидно ме бе друго .тъй като не се интересуваше от коли ,бяха пуснала слуха че не кара лека кола ,че е луд. 
  Внушаваха на дамите,че ако имат работа с него ще раждат болни  деца.и затова той не успя да създаде своето семейство. Как откриха нали епикризата е строга  секкретна?Как лекерката направи открието ,че си крие заболяването без да е чела епикризата? Не ли това женитбенно бюро ?Щом лечение преди трисет години се води за тежко болен без гражданина да е видял официа.лно епикризата.
От какво заболяване ?Луд , ли е че говореше открито това което мисли ?,Че не дава двойно заплащане за курсове ,когато имаше платено образование? Записа в бюрото по труда тъй като разбра ,че държавата не преследва коромпирани  професори Не го допускаха дори курсове в бюрото по труда  който  други с основно образование ги караха курсове.Не допускането  до курсове не ли  отмъщение затова,че не плати, подкуп а тръгна да ги разоличава?
Отварти се напълно от воденото на отчет при местно джи пи .Вече нямаше желание и сили да се  бори със ситемата . Единствено  го спаси ,че знаеше ,че безмислено е да изпада в паника .Успокой се Реши да промени тактика. Да стане блогър. да опише някой неща.Не защото вчиташе за гений и талант.,а нямаше и какво да постигне.Бе минал средна възраст....
Ако ли грешеше другите ,ще поучат от грешките му, ако идейте му  не са правилни ,търсейки начин да ги оспорят Може умните хора да намерят отговора въпрсите който той търсеше и да помогнат на други.
край .
 




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534891
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17842
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930