Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07.2017 17:57 - ПРЕЗ 90-ТЕ НА ХХ ВЕК БЪЛГАРИН РЕГУЛИРА КОНФЛИКТА МЕЖДУ КИПЪРСНКИТЕ ГЪРЦИ И ТУРЦИ!
Автор: bojanapankov Категория: Технологии   
Прочетен: 2353 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 16.07.2017 18:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  

 ПРЕЗ 90-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК БЪЛГАРИН РЕГУЛИРА КОНФЛИКТА МЕЖДУ КИПЪРСКИТЕ ГЪРЦИ И ТУРЦИ

 ТОВА  Е  АКАДЕМИК  ЙОРДАН СТОИЛОВ ИВАНОВ image

 Автор: Анна Зографова – журналист международник и Чл. кореспондент на Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/.

 Въпреки, че от години се търси решение по Кипърския въпрос, още от началото на т. г. в Женева стартираха преговори за повторното обединение на острова. Защо ли. Защото Гърция, Кипър и Египет вече на са врагове, а  партньори в енергийния сектор въз основа на договори за огромни залежи на нефт и газ по кипърското крайбрежие. Именно затова т.г. кипърските гърци и кипърските турци, в лицето на Никос Анастасиадис и Мустафа Акънджъ вече преговаряха за окончателно решение заедно със страните-гаранти Гърция, Великобритания и Турция. Известно е, че тези разговори са били под патронажа на генералния секретар на ООН Антонио Гутереш. Анкара първоначално беше склонна за повторното обединение, но в последния месец нещата не стоят точно така, защото Турция желае печалбата от газовите залежи в източното Средиземноморие, нещо с което  кипърците не са съгласни и искат завзетите територии да им бъдат върнати. За тези залежи в Кипър през 90-те години ПРЪВ заговори българският феномен и ясновидец Йордан Стоилов Иванов, човек за когото природните закони не важат. Пиша това, защото Той е и продължава да бъде ДЕЙСТВИТЕЛНО единственият Човек в света,  променил чрез контрол и организация, с енергията на своя човешки мозък температурата на стапяне на най-трудния елемент от таблицата на Менделеев – метала Индий, от разстояние пет километра. По тази причина същият метал вече не може да служи за еталон в света. В ТОЗИ КОНТЕКСТ, най-важната констатация, която българските учени, провели и отчели с Мага този  експеримент е, че той – Боянският маг Йордан Стоилов Иванов  може да организира, концентрира, контролира, излъчва и насочва действена енергия.  

            Често задават въпрос – защо го наричат Боянски Маг, защото е потомък на най-старата Боянска фамилия Панкови, чийто предци произхождат от рода на ктиторите на Боянската църква и се родеят с царската династия Асеновци от  Второто Българско царство.

Те - възможностите на феномена Йордан Стоилов  Иванов изненадали и сестрата на един от бившите кипърски  президенти  Моника Василиу. Васос Цангарас, кипърският приятел на българския маг, който гостувал в България през лятото  на 1989 г., провел  в един момент  разговор с Йордан Стоилов Иванов за положението в Кипър. Тогава  българинът помолил да му бъде дадена карта на острова. Домакините нямали такава карта и затова му предложили пощенска картичка, с изображението на Кипър. Йордан Стоилов  Иванов  извадил химикалката си  и още  начаса отбелязал нещо по нея. Обърнал се към приятеля Васос и  му съобщил, че “кипърските турци ще искат да навлязат в тяхна територия. Ако успеят, те щели да проникнат с 40 км. на юг”.

                Впечатленият и разтревожен  Васос, завръщайки се в Кипър, потърсил  веднага начин да уведоми президента на страната Василиу. В тази връзка разговарял и с Моника Василиу - сестрата на президента. Дал й картичката. Моника се отнесла  скептично към информацията.  След  време  Васос отново се свързал с българина и го попитал какво ще последва.  Магът отговорил, че информацията така или иначе ще стигне до президента. И наистина… след два месеца политическите противници на Василиу провокирали нахлуване на 200 разгневени голи жени в турската зона. Това  е било използвано като повод, турските войски да навлязат по на юг. Но опасността била избегната. Кипърските служби за сигурност вече знаели за отдавна подготвяната провокация. Затова,след  като българинът Йордан  Стоилов Иванов отишъл през 1990 г.- 1991 г. в  Никозия, Моника Василиу пожелала специално лична среща с него, за да види какъв е този човек, който предсказал, какво ще се случи и да му благодари.

По време на своя  престой  в  Никозия – Кипър, феноменът Йордан Стоилов Иванов изготвня подробна карта  за местоположението на нефта на острова като информира президента къде се намират златните залежи в Централен Кипър неща за които в момента са големите апетити на световните сили. Това е информация от 1990 /91 г.,  като картата е била оставена на Васос Цангарас -  понастоящем директор на Нова Телевизия  - Никозия  -Кипър.

Пак през 1992 г. на заседание на Общинския съвет  в Никозия  присъства и българинът – днешния академик от Международната академия по българознание, иновации и култура /МАБИК/ -  изследовател и феномен Йордан Стоилов Иванов, с преводач Васос Цангарас.  По предложение на Йордан Стоилов Иванов по време на същото това  заседание, участниците в него трябвало да напишат  писмо до Главнокомандващия „Сините  каски“ на острова, за да могат  собствениците на земи  в турската част на Кипър да получат достъп  до плантациите си, с цел събиране на реколтата.  Това предложение се приело , с условие събирането на реколтата да става от 7 часа сутринта до 7 вечерта – всеки ден. Консенсус бе постигнат и им бе разрешено.           И тогава Общинският съвет на град Никозия, по време на същото това  заседание  взема решение, Васос Цангарас да заеме поста директор на питейната вода за град Никозия.

 Когато преди пет столетия личният астролог на Екатерина Медичи -  Нострадамус предсказва “раждането на младия стрелец на Балканите”, той го е описал като мъж, с всички качества на нашия съвременник Йордан Стоилов Иванов, произхождащ от най-старите племена на Балканите – зодия стрелец , който през ХХ и ХХІ век щял да предсказва истини и бъднини”. Точно затова се налага обяснението защо се смята за безспорно, че прозрението на Нострадамус се отнася конкретно за Боянския Маг Йордан Стоилов Иванов, а не за друг. Нострадамус го е описал и като пророк на ХХ и ХХІ век, но много преди него самият маг – наш съврененник е бил изрисуван в образа на младия Йисус всред книжниците, върху стенопис на знаменитата Боянска църква през 1259 г.
image
 И ако навремето Ностарадамус е бил най-известният астролог за своето време, то днес академик Йордан Стоилов Иванов припокрива уменията на великия средновековен маг и освен всичко останало е и ясновидец и феномен по рождение. Според нашите учени – антрополози, българинът Йордан Стоилов Иванов е с непроменяем дако- мизийски генотип на 6 900 г. Ясновидството му е кодирано генетично. Затова когато го описваме и коментираме като Маг, ясновидец, психофизиотерапевт, лекар, медиум и радиестезист трябва да се знае, че същата личност съчетава абсолютно всички тези изброени качества до едно.  Академикът Е помогнал на хиляди хора от всички континенти на света и има приятели в Тайланд, Русия, Америка и много други страни.
С
 Л Е Д В А!

 За повече подробности виж Блога на акад. Йордан Стоилов Иванов в Blog.bg

Facebook – академик подполковник Йордан Стоилов Иванов:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100005984445458

 Туитър -

https://twitter.com/JordanIvanov888

 https://www.yepse.com/здравни-услуги-амбулаторна-профилактика-на-населението-m37313236313632/?r=31303332303839363836

 

https://www.yepse.com/yepses/

 



Тагове:   академик,   acadiordan ivanov,


Гласувай:
3



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bojanapankov
Категория: Технологии
Прочетен: 1137649
Постинги: 351
Коментари: 74
Гласове: 450
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031