Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.07.2017 12:37 - Ексклузивно! РУМЕН РАДЕВ ВЗИМА ВЛАСТТА! Западният Неолиберален Проект „Борисов-1, 2 и 3“ се ПРОВАЛИ! Виж Тук:
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1280 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Ексклузивно! РУМЕН РАДЕВ ВЗИМА ВЛАСТТА! Западният Неолиберален Проект „Борисов-1, 2 и 3“ се ПРОВАЛИ! Виж Тук:

imageКолкото и да се напъва Борисов, колкото и да се прави на човека-мост между европейските и азиатски столици, колкото и да се целува с турския президент Ердоган, с германския канцлер Ангела Меркел и с председателя на Еврокомисията Жан Клод Юнкер, вече всички разбират, че управленският проект Борисов – ГЕРБ тотално се провали и отмерва последните си дни.

А най-ясният знак за провала на едно, поначало обречено мафиотско управление, са именно тези хаотични движения из държавите и из време–пространството, чрез които отиващият си премиер се опитва да поддържа илюзията у българския народ, че върши нещо, че още е необходим на своите западни господари и те му имат пълно доверие. Лошото е, че това е само илюзия.

Защото дори неговите западни създатели виждат, че Борисов вече им пречи. Той повече не е в състояние да лъже хората в България, понеже никой не му вярва. Вече не е в състояние да ги удържа в подчинение, понеже никой не го иска не само като премиер, но дори като разсилен в министерство.

А народът отдавна и откровено мрази Бодигарда, който с помощта на западните служби придоби абсолютна власт над България и я отведе на дъното на мизерията.

В тези условия, Борисов сигурно е наясно, че първи ще му забият ножа неговите доскорошни „приятели“ – господари. Защото Западът не изпитва никакъв сантимент към изхабените носни кърпички. И безжалостно ги хвърля в кошчето за боклук.

imageСуровата истина е, че Борисов и ГЕРБ вече не са потребни нито на своите господари, нито на народа си. Затова кривата усмивка на някогашния „Вожд“ става все по-мрачна, а хаотичните му време-пространствени тегели между САЩ и Русия –  все по-хаотични!

От година време насам Борисов ту говори за още по-голяма „интеграция“ с ЕС, ту приказва за Южен поток и за някакви газови хъбове, на които никой не иска да доставя газ. Ясно е, че „премиерът – слънце“ се опитва да си изпроси индулгенция от Русия или от САЩ. Затова непрекъснато повтаря, че той е в добри отношения и с двете свръхдържави. Само че това негово откровено блюдолизничество отвращава и едните, и другите.

Да не говорим, че Борисовото желание да целунеедновременно ръцете на стопаните и на Белия дом, и на Кремъл идва в най-неподходящия момент. Поради простата причина, че точно сега между двете суперсили се води подмолна, но жестока и безкомпромисна война. И съвсем не е време да се кланяш на двама господари.

Сега е време да заемеш позиция. И да се определиш. Дали си с Русия. Или си със САЩ. Лошото е, че Борисов толкова време се е въртял като пандейски дервиш между двата полюса, че вече е забравил какво означава да имаш собствена държавническа позиция и какво е да си достоен мъж и политик. Като Виктор Орбан, например.

Поради тези причини Борисов си отива. Окончателно и безвъзвратно. Но от физиката знаем, че природата не търпи празни пространства. Още по-малко пък ги търпи политиката. И вакуумът след Борисов трябва да бъде запълнен от нещо.

Много хора си точат зъбите да заемат пространството, освободено от презрения ЦРУ-агент Винету. Ще припомним само скорошните мераци на незавършилия висше образование адвокат и пак агент на ЦРУ -Христо Иванов, който създаде за тази цел партията „Да, България“. Както и десебарските напъни на Костовите послушници Радан Кънев и сие. Техните десни, неолиберални и глобалистки проекти, обаче не получиха никакво одобрение от гласоподавателите в България на последните парламентарни избори.

imageСледователно е необходимо нещо ново. Нещо, което не се е раждало досега. В този контекст е ясно, че нов проект, който да получи най-широко народно одобрение, сега може да направи само един политик в България. Всички се досещаме: Това е президентът Румен Радев!

Президентът вече се доказа като държавник. Доказа се като политикът, който защитава изконните български ценности. Който защитава правото на хората в България да имат висок стандарт на живот. Който се бори нашето отечество да заеме своето достойно място в Евразия и света. Който защитава българската национална памет, дружбата и братските връзки между двете славянски и православни държави България и Русия. И в крайна сметка защитава единството, силата и мощта на нашата родина.

Затова можем да заключим, че България вече намери своя ВОДАЧ. А проектът, за който ние от Skandalno.net говорим, е проектът, който НАРОДЪТ и Румен Радев вече инициират. И той не е партиен. Не е баналното вече, създаване на нова партия. Той е нещо друго!

Българският НАРОД иска нова форма на управление. Защото парламентарната демокрация доказа своята абсолютна несъстоятелност през последните 27 години.

Затова хората в България искат ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА. Начело със своя президент Румен Радев.

Глас народен – глас БОЖИЙ!  Напред, България! И… „Към светли бъднини върви…“

Автор: Иво Македонски,  Skandalno.net




Гласувай:
6



Спечели и ти от своя блог!
1. 1997 - Конституцията има решение и то не е Skandalno
22.07.2017 14:21
Има си нормален, парламентарен ход на събитията.
В случай, че Skandalno искат да свалят Борисов с улични протести ще се разиграе черногорския вариант- властта, с подкрепата на медиите и въоръжените ща пресече протестите, ще ги обяви за опит за преврат и ще тикне в затвора неудобните. Може изобщо да не са свързани с размириците. Малък проблем е, че съдът не е "реформиран", т.е. не са назначени готови на всичко слуги, но и на това се намира колай.
Ако правителството не падне в НС, значи народните представители го подкрепят и намират за подходящо. Жалко за което, но такъв е редът!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39738480
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031