Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 13:56 - годна ли е турция за членка на европейския съюз?
Автор: zzz65 Категория: Политика   
Прочетен: 944 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 04.01.2013 06:40



.Как европейсия съюз ще процедира ,  когато  Турция стане член на европейския съюз при побойщата над жени.В Коранати е козано .---отправяйте добри съвети към жените ,за който се безпокойте ,че може да надигнат глава ,оставяйте ги сами в леглото и ако това не помогне бийте ги ---- сура34 жените а в християнската сватба се казва Обичай жена тъй както Христос обича своята църква .оставам го без коментар.
На кого ще се даде  да се грижи за  децата при един развод  при условие че и двамата родители ги искат ?.Спрямо Корана принедлежат на мъжа
 и щом приключи забранените месеци обивайте вие идолопоклонници,залавяйте ги,затваряйте ги  и ги причаквайте на  всяко подходящо място.но ако се покаят се те,кланят намаза напъно правилно,дават зекет ,тогава пуснете ги тях да си ходят сура5 покаянието.Казано просто да стане мосюлман .не ли това джихатът?
 Задавам си следните въпроси
Щом Алах всемогъщ и милостив .Защо не ги накаже Алах ,а вярващите ги убиват ,че се отказали от Алах?
2щом всемогъщ ,защо искат наказние за всеки обидил Алах?за Христос се правят филми ,че историческа личност което противоречи на канона за богочовек .Но да сте чули някой християнин да иска наказание за тези филми?
Наивно че проблемите се решават с отделането на религията от държавата .Законите дори да  са светски те се влият от битът и културата ,а културата и битът се влияе от религията  Но дори повярваме ,че постъпенно Турция ще се демократизира и ще почне да уважава различните .Има и други проблеми с европеийското мислене.Например;
Как Турция ще се справи с
расизът който основа на турската политика.
Няма да спирам над арменския геноцид от Турция която българската  политическа класа все още премълчава.Да не говорим за геноцида над тракискийте българи.Дори самия Коран признава плячката от друговерците като нещо нормално.
ИСТОРИЯ.
не, то  е политика показателното е избиването на кюрдиския  народ и насилтвената асимилация Забраната да учат своя език в училищата. Една основите европейското законодателство е правото да  учиш и майциния език не само официалният
Окупиране на северен Кипър. С какво тази Европа ни обеждава ,че тя може да гарантира териториалната цялост на стрните в Европа? Но затова водят преговори.
Решението на тези въпроси трябва да бъдат условия за започване  преговори за членството на Турция в европейския съюз а не да решават по време на преговорите?
Нека защитниците  на европейската преспектива на Турция ми  покажат поне един критерий която тя изпълнила.?
Аз не страхувам ако към еропейския съюз се пресиидинят бившите Съветски  републики без средноазиатските.  В бэдеще може и Монголия.

 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. apostapostoloff - Аааааа,
19.12.2012 14:43
ц!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534832
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930