Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2016 18:27 - от вестник вести
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 777 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 09.05.2016 18:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 "Говорят, че сме си ходили на гости. Това са глупости, виждали сме се във фитнесзалата. Говорят и че сме някакви наркобосове и сме си делили териториите за наркотици. Всичко стана заради едно отнемане на предимство на пътя. Той ми отне предимството и дойде и ми посегна"

Колко побойща от мутри стават  по пътищата за отнето прединство ,никой не се противопостави от така наречено гражданско общество срещу саморазправата по пътищата . По същата прицина цигани прибиха българи ...Веднага така нареченото гражданско общетво се вдигна на бунт но не срещу извършителите  , а срещу всички цигани .. И тук е абсурдът  побойниците  цигани имат имена . Стига с това комунистицеско разбиране ,че всики цигани са виновни . През комунизма не бяха виновни циганите ,  а богатите . Стига сме търсили винаги врагът  който трябва да смажем  .Не ли сменен само врагът??

Това разказва Георги - единият от тримата пострадали преди седмица на пътя в Раднево, когато кавга между шофьори прераства в кърваво меле, пред Нова ТВ.

Миналият понеделник, 2 май, кола засича автомобила на тримата младежи. Следва спречкване, а по-късно мъжете от този автомобил се връщат с подкрепление. Оказа се, че те са от ромска фамилия, която създава проблеми в целия град.

Единият от българите, който е и най-тежко пострадалият, е бил прободен в гърба с нож. Ромите са ги налагали и с бухалки. Дни наред след това имаше протести срещу беззаконието, хората настояваха за събаряне на незаконните постройки. Жандармерия пазеше ромската махала. Имаше дори и ранени полицаи при сблъсъците.

Снощи към протестиращите се включи и група от Гърмен. от тези престъпници се страхуват и циганите да говорят ...

явиха се граждани  който искаха да се саморазправят с циганите .

до какво ще доведе подобна саморазправа с невинни хора ?

до опасността от етницески конфликт .колко му трябва да се пролее малкокръв и после отмъщенията ще доведат до гражданска война от етницески характер

малко са ни проблемите с ислямските туристи наречени бежанци , а и да създадем проблеми с циганите ...

 

Другото изписано момче - Цецо, благодари на хората, които са се застъпили за тях, но призова да няма повече агресия.

Най-сериозно тогава пострада 27-годишният Живко

- ножът проникнал директно в белия дроб. 28-годишните Георги и Цветелин бяха със счупен череп, с мозъчно сътрсение и множество наранявания по тялото.

Георги и Цецо Георги и Цецо Източник: БГНЕС

"Чуваше, че са подготвяли група от роми, които да дойдат да ни довършат,

но нещо ги е спряло", обясни още Георги.

"Ако беше станал инцидентът на по-невидимо място, случаят със сигурност щеше да бъде покрит, просто всичко стана на място, където има много хора", смята и Цветелин.

В последните дни Раднево стан

Двамата планират довечера да се включат в поредната проява на недоволство в града.

Междувременно в ареста остават четиримата, обвинени в опит за убийство по хулигански подбуди. Основният обвиняем за побоя е Стефан Иванов. В ареста с него е баща му Калчо и двамата му братовчеди Антон и Динко.

Кметът на Раднево съобщи и че три незаконно построените магазини в ромския квартал "Кантона"

Защо години наред работили тези незаконни магазини ?Откъде са набавяли стоката ?Плащали ддс и данъци ?Кой години наред е толерирал  престъпна икомическа дейност ?На коя партия са били привърженици ?Не са толерирани за гласувете по време на избори на циганите ?

трябва да бъдат съборени - това е установила създадената след конфликта комисия.

Собствените им имат право да обжалват протокола в седемдневен срок. Само един от магазините е собственост на 39-годишния Калчо Иванов, известен като Сурай.

 

И в заключение една малка искра е достатъчна да запали пожара ,на гражданска война с етнически привкус Управляващата мафия се опитва да търси враг за неуспешното си управление ...Не един път съм заявал че плоския данък  е вреден за родината ни ...

Липсват  пари  за социална политика  (поради ниските данъци и голяма корупция )Вместо да реши проблема с корупцията  се опитва  да се маниполира обществото  че циганите са източвали социалната система .

Вярно има  проблеми с образованията циганите ,в циганското общество с  бракове на малолетни и други проблеми  . Пътят не чрез обиди и протести , а търсене отговорност държавата да отговори какви мерки ще вземе за  да рещи проблемите ..

А проблемите с тористите наречени бежанци са ни достатъчни  .Трябва ли ни още един проблем ,  че с действията си определени граждани са създали още един проблем с циганите защото не са правилно поставили проблема и с това настроили всички цигани???



Гласувай:
8



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 534714
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17841
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930