Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.03.2016 11:18 - Известният готвач Джейми Оливър победи в съда МакДоналдс, като доказа, че ТОВА не е добре да се яде!
Автор: zzz65 Категория: Лични дневници   
Прочетен: 759 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Публикувани от: редакторon: 27 февруари 2016, 6:23В: БИЗНЕС, ЗДРАВЕ, КЕКСЪТ И ГЛАДЪТ32 Световноизвестният майстор-готвач Джейми Оливър победи в съда най-голямата компания за бързо хранене в света. Той разкри ужасната истина за това от какво наистина се приготвя най-вкусното месо за хамбургери и нагети. Месото за хамбургери, бигмакове и другите „вкуснотии“ се приготвя от говежда мазнина, промита в обикновен амониев хидроксид. Според Оливър, ако не се използва този процес на промиване, то целият асоримент на МакДоналдс не би могъл – не да се яде, а дори да се гледа без сълзи. По думите на Оливър, веригата използва продукти, които даже куче не би ял По думите на Оливър, веригата използва продукти, които даже куче не би яло, като ги прави пригодни за консумация от човек. Възмутелна е не само измамата, но и фактът, че амониевият хидроксид е отровен за човешкия организъм. Освен това, продуктите се и оцветяват изкуствено. По време на интервюто Оливър демонстрира как от мазнина, кожа и вътрешни органи може да се направи пригодно за употреба „месо“ и зададе въпроса: „За какво разумният човек би хранил децата си с „месо с амоняк?“ Сместа, която се получи от неговия експеримент, много приличаше на розова слуз. В САЩ изполането на амониев хидроксид е одобрено от Министерството на земеделието и потребителите не се уведомяват при използването му при подобни процедури.

Това е копирано от: http://www.zarata.

Г- н борисов  ще задам следните въпроса

Това ли е здравусловното хранене към което ни тласкате г-н Борисов ?

Кое е по упасно сланината или храната описана тук ???

Каква е топлата връзка между  Макс Доналс и други производители на храни  и производители на лекарства ?

Дали сланината или отровите с който ни хранят и продават в магазините са причини за заболяванията и смъртните случай??

И как ще ме обедите че пазарната икономика е в ползва на потребителя ?(пазарът с конкоренцията довежда  да се произвежда по евтино )

Или качеството важи само тези който не са милиардери или дали пари на спечелита партия за изборите? Не ли  даването пари от фирмите на политическа партия за изборите е   един вид законна корупция ..

Ниската социална пенсия и храненето с боклучи каква е връзката ?(социално слабия има право на избор само дали ще умре от глад или да не гладува  ще се храни с боклуци което ще доведе до заболяване и затлъстяване и оттам  ще ходи до лекари)

 

 




Гласувай:
5


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zzz65
Категория: Лични дневници
Прочетен: 536323
Постинги: 370
Коментари: 306
Гласове: 17905
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930